Pavlova

Ann
Desery
07.12.2015 11:40
Pavlova

Po pierwsze dlatego, że nie za bardzo za nią przepadam (jadłam kiedyś te kupne) a po drugie dlatego, że się jej bałam. Po pierwsze dlatego, że nie za bardzo za nią przepadam (jadłam kiedyś te kupne) a po drugie dlatego, że się jej bałam. Nie tylko ja miałam wielką radochę z jej przygotowania ale także moi domownicy ;) Się rozpisałam, ale już koniec gadania ;) Składniki beza: Za długo suszona jest jest sucha a za krótko ciągnąca i gumowata. Za długo suszona jest jest sucha a za krótko ciągnąca i gumowata. Jajka i cukier nie takie drogi więc jak się nie uda to bardzo stratna nie będę- pomyślałam. Oto jest i ona - Królowa Pavlowa ;) Wstyd się przyznać, ale bezę robiłam pierwszy raz. Słyszałam wielkie różnych opinii, że beza jest kapryśnym deserem. Słyszałam wielkie różnych opinii, że beza jest kapryśnym deserem. Udało się, moja pierwsza beza się udała;) Na kremówkę wyłożyć pokrojone w plasterki kiwi, banany oraz całe maliny i kawałki pomarańczy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://krakowskiesmaki.blogspot.com/2015/12/pavlova.html