Pasta kanapkowa z rukoli i fety

Kasia
Śniadania
05.11.2017 11:13
Pasta kanapkowa z rukoli i fety

Składniki: - opakowanie rukoli - ząbek czosnku - jeden serek typu feta(nie całe-żeby nie było za słone) - jeden serek mały kanapkowy ok 200-250 g(ja dałam Mój ulubiony) - 100 g pestek dyni - 4-5 łyżek oliwy z oliwek Przygotowanie: Pestki dyni prażymy na suchej patelni,odstawiamy do wystygnięcia. Uwielbiam pasty kanapkowe-ale to już pewnie wiecie obserwując mojego bloga-tym razem wymyśliłam pastę z rukoli-którą uwielbiam i najchętniej dawała bym ją do wszystkiego. Blendujemy(rozdrabniamy) razem wszystkie składniki(rukola,feta,serek kanapkowy,czosnek,oliwa,pestki dyni) w blenderze,na pastę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2017/11/pasta-kanapkowa-z-rukoli-i-fety.html