Świderki z papryką, kiełbasą i pieczarkami

Magdalena
Makarony
02.11.2017 14:26
Świderki z papryką, kiełbasą i pieczarkami

Składniki: porcja makaronu świderki z kurkumą Makaron Babuni EkoMak 1 mała kiełbasa – u mnie myśliwska 3 pieczarki 1/2 czerwonej papryki 1/2 czerwonej cebuli około 3 łyżki posiekanej zielonej pietruszki około 2-3 łyżki śmietany 18% sól i pieprz do smaku olej rzepakowy do podsmażenia składników Przygotowanie: Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę, obrane i pokrojone w półplasterki pieczarki i pokrojoną w półplasterki kiełbasę myśliwską. Mieszamy składniki, dodajemy około 1-2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki, szybko mieszamy. Jeśli jesteście w ciągłym biegu, lubicie dania z makaronem i nie chcecie skomplikowanych potraw, to takie świderki będą dla Was idealne. Dodajemy śmietanę, szybko mieszamy i ściągamy patelnię z ognia. Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Świderki z papryką, kiełbasą i pieczarkami.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/swiderki-z-papryka-kielbasa-i-pieczarkami/