CANNELLONI

Ania
Obiad
29.10.2017 13:24
CANNELLONI

Składniki

  • 1 pudełko rurek cannelloni
  • oliwa z oliwek
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 500 g mielonego mięsa wołowego (lub wołowo-wieprzowego)
  • 1 szklanka białego wina
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 szklanka gorącego bulionu
  • 1 puszka krojonych pomidorów
  • 1/2 łyżeczki oregano
  • 30 g masła
  • 2 łyżki mąki
  • 300 ml mleka
  • 1/3 łyżeczki gałki muszkatołowej
  • 1/3 szklanki tartego parmezanu
  • 6 pomidorków cherry
  • kilka listków bazylii

Przepis

http://cookmagazine.pl/przepisy-cannelloni/2/

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną