Mini tarty z cukinią

Katarzyna
Przekąski
20.10.2017 9:53
Mini tarty z cukinią

W międzyczasie cukinię pokroić na plasterki i opiec na grillu z obu stron, a ser pokroić w kostkę. Pyszna, wegetariańska przekąska, którą można przygotować wcześniej, a podgrzać dopiero przed podaniem. płat ciasta francuskiego2 małe cukinieser fetaczerwone pestoświeży tymianekPiekarnik nastawić na 200 stopni C. Ciasto francuskie podzielić na 12 prostokątów, ułożyć je na blaszce pokrytej papierem do pieczenia.. W każdym prostokącie zrobić nożem lekkie nacięcie wzdłuż każdego boku, uważając aby nie przeciąć ciasta na wylot. Wsadzić tarty do piekarnika na około 5 minut, aby się podgrzały.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2013/10/mini-tarty-z-ciasta-francuskiego-z.html