Pasta jajeczna z mascarpone – pyszna, delikatna, kremowa pasta na kanapki

Helka
Śniadania
19.09.2017 20:17
Pasta jajeczna z mascarpone – pyszna, delikatna, kremowa pasta na kanapki

Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami – przepis Pasta jajeczna z mascarpone – Składniki: 6 jajek (u mnie klasa M) 1 czubata łyżka majonezu 1 łyżka soku wyciśniętego z cytryny sól i pieprz do smaku szczypiorek lub koperek Pasta jajeczna z mascarpone – Wykonanie: Pasta jajeczna z mascarpone – to pyszna, delikatna, kremowa pasta na kanapki, która równie dobrze sprawdzi się jako nadzienie do faszerowanych jajek. Mascarpone wymieszać z sokiem z cytryny i majonezem, dodać do jajek. Poniższy przepis jest wersją podstawową, którą możecie wzbogacić o swoje ulubione składniki (np. rzodkiewkę, ogórka itd.). Poniższy przepis jest wersją podstawową, którą możecie wzbogacić o swoje ulubione składniki (np. rzodkiewkę, ogórka itd.). Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami – przepis

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarneprzeboje.pl/2017/09/18/pasta-jajeczna-z-mascarpone/