Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami.

Magdalena
Desery
07.09.2017 17:04
Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami.

Składniki: 1 banan 1 małe soczyste jabłko 1 łyżka liofilizowanego sproszkowanego buraka – Burak LIO Skake Foods by Ann 3 łyżki malin + do dekoracji 1-2 łyżeczki miksu ziaren zbóż ekspandowanych Przygotowanie: Do misy blendera z nożami przekładamy obranego banana, dodajemy pokrojone na kawałki obrane jabłko, trzy łyżki malin i łyżkę liofilizowanego sproszkowanego buraka. Celem mojej marki jest wskazanie właściwych nawyków żywieniowych oraz pokazanie, że produkt zdrowy nie musi się kojarzyć z wyrzeczeniem. Osobiście mam przyjemność przetestowania kilku z nich i… jestem bardzo zadowolona ze składu, jakości i smaku każdego produktu. Liofilizowany burak to swego rodzaju koncentrat, który posiada w przybliżeniu 10 razy większą zawartość witamin i minerałów niż świeży odpowiednik. Mus przekładamy do pucharka, na wierzch układamy świeże maliny i posypujemy miksem ziaren zbóż ekspandowanych. Dziś polecam Wam pyszny, lekki i co najważniejsze zdrowy czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. Ponadto produkt sygnowany moim nazwiskiem jest synonimem najwyższej jakości. Foods by Ann JEST SYNONIMEM HOLISTYCZNEGO, ZDROWEGO PODEJŚCIA DO ŻYCIA. Polecam Wam zapoznać się z marką Foods by Ann Anny Lewandowskiej Marka Foods by Ann powstała w 2016 roku. Punktem zapalnym było stworzenie produktów, które dotychczas były niedostępne w sprzedaży.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/czerwony-mus-z-buraczkiem-jablkiem-i-malinami-i-kilka-slow-o-foods-by-ann/