Budyniowe placuszki twarogowe z brzoskwiniami

Śniadania
05.08.2017 22:06
Budyniowe placuszki twarogowe z brzoskwiniami

Przepis na placuszki twarogowe Składniki (9 placuszków): 250 g twarogu półtłustego 2 jajka (wielkość L) 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 1 budyń waniliowy lub śmietanowy (proszek – 35g) 2 łyżki cukru trzcinowego 1 brzoswkinia Twaróg zmiksować z jajkami, ekstraktem z wanilii, budyniem i cukrem na w miarę gładką masę. Smażyć na rozgrzanej teflonowej patelni (bez dodatku tłuszczu) z obu stron na złoty kolor.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.marta-gotuje.pl/budyniowe-placuszki-twarogowe-z-brzoskwiniami/