Jajecznica z grzankami ziołowymi

Ewelina
Śniadania
23.03.2014 20:19
Jajecznica z grzankami ziołowymi

Przepis

Jajecznica z grzankami ziołowymi

bułka

2 jajka

2 łyżki oliwy

łyżeczka ziół – zmieszałam estragon i tymianek

sól, pieprz

Bułkę pokrój w kostkę. Na patelnię wlej oliwę, rozgrzej i włóż grzanki. Smaż mieszając, aż ładnie się zrumienią. Posyp przyprawami, dokładnie wymieszaj i przełóż do miski. Na patelnię wlej roztrzepane jajka, dopraw do smaku solą, pieprzem i smaż mieszając. Kiedy jajka zaczną się ścinać, dodaj grzanki, przykryj pokrywką i doprowadź do takiego stopnia ścięcia jajek, jaki lubisz.

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną