SAŁATKA Z PIECZONĄ RZODKWIĄ, PISTACJAMI I SUSZONYMI OWOCAMI

Ania
Sałatki
10.04.2017 23:37
SAŁATKA Z PIECZONĄ RZODKWIĄ, PISTACJAMI I SUSZONYMI OWOCAMI
  • Czas przygotowania: 15 min

Składniki

Składniki:

  • 150 g świeżych rzodkiewek
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ szklanki suszonej żurawiny
  • ¼ szklanki rodzynek
  • ¼ szklanki pistacji
  • 1 łyżka nasion słonecznika
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 2 łyżki miodu
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżka oleju sezamowego

Przepis

http://cookmagazine.pl/przepisy-salatka-z-pieczona-rzodkwia/2/

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną