Garnek rybny z morszczukiem

Beata
Obiad
17.03.2017 0:11
Garnek rybny z morszczukiem

Składniki 700 g filetów z morszczuka 3 gałązki selera naciowego 2 duże cebule 3 średnie marchewki 200 g przecieru pomidorowego 2 łyżki masła klarowanego 3 szklanki wody sól pieprz papryka słodka Rybę ułożyć na warzywach polewając ją lekko sosem i dusić do miękkości warzyw. garnek rybny z morszczukiem W garnku rozgrzać masło i lekko zeszklić, ale nie zrumienić cebulę pokrojoną w piórka. Rybę pokroić w mniejsze kawałki, oprószyć solą i pieprzem z dwóch stron.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2017/03/garnek-rybny-z-morszczukiem.html