Kanapka z tuńczykiem

Anna
Śniadania
25.01.2017 17:45
Kanapka z tuńczykiem

Składniki: 1 długa bułka pszenna Kilka listków sałaty 1 puszka tuńczyka (w oleju lub sosie własnym) 1 cebula dymka 2 jajka ugotowane na twardo Ogórek zielony Serek kremowy Majonez Pieprz kolorowy Kilka plasterków sera Na dolnej części układamy listki sałaty, plastry żółtego sera, pastę z tuńczyka oraz pokrojonego w plastry ogórka i drobno pokrojoną cebulę. Opis kanapka z tuńczykiem: Kanapka z tuńczykiem to pomysł na pożywny i smaczny lunch lub śniadanie w nieco wykwintnej odsłonie. Opis przygotowania: Na początku tuńczyka odlewamy z wody i mieszamy go z majonezem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodmagazine.pl/kanapka-z-tunczykiem/