Owoce zapiekane pod koglem-moglem

Kasia
Desery
17.01.2017 19:39
Owoce zapiekane pod koglem-moglem

Możecie modyfikować go dowolnie – używać ulubionych owoców, a także ulubionych płatków (tutaj polecę Wam oprócz jęczmiennych: pszenne z otrębami z puffem z pszenicy i płatkami w czekoladzie, ryżowe z chrunchem ryżowym i żurawiną oraz żytnie z puffem z żyta i czarną porzeczką). Przepis na owoce zapiekane pod koglem-moglem i płatkami jęczmiennymiDrukuj przepis Składniki - 1/4 melona - gruszka - 300 g mrożonych malin - 2 jajka - szczypta soli - garść płatków jęczmiennych Lubella - łyżeczka brązowego cukru Ma w sobie również płatki jęczmienne, które fajnie chrupią i są zdrowe oraz ziarna słonecznika i dyni, które są pożywne. Mają w sobie niacynę, która wpływa dobroczynnie na nasze włosy oraz skórę – poprawia ich wygląd. Nowe płatki jęczmienne Lubella to świetne połączenie wartościowych składników: zboże + pestki dyni i słonecznika dają nam energię na cały poranek Zapiekamy około 15-20 minut w piekarniku w temperaturze 220 stopni. Owoce zapiekane pod koglem-moglem i płatkami jęczmiennymi skradną podniebienie każdemu łasuchowi. Owoce zalewamy koglem-moglem, posypujemy płatkami oraz cukrem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kuchniabazylii.pl/2017/01/owoce-zapiekane-koglem-moglem-platkami-jezczmiennymi/