Medaliony wieprzowe z jabłkiem i cydrem

Małgorzata
Obiad
12.12.2016 11:09
Medaliony wieprzowe z jabłkiem i cydrem

SKŁADNIKI (dla 4 osób - 1 porcja 210 kcal)500 g polędwiczki wieprzowej 1 łyżka oliwy 1 biała cebula 1 łyżka mąki (u mnie razowa) 50 ml cydru 1 jabłko 100 ml bulionu 1 łyżeczka musztardy 2 łyżeczki jogurtu naturalnego sól świeżo mielony pieprz PRZYGOTOWANIE Cebulę siekamy i szklimy na dużej patelni na oliwie. Smacznego :) 1 porcja - 210 kcal - białko - 110 g - tłuszcze - 22,5 g - węglowodany - 47 g - błonnik - 7,5 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2016/12/medaliony-wieprzowe-z-jabkiem-i-cydrem.html