Grzanki z fasolą

Przekąski
15.10.2016 17:02
Grzanki z fasolą

czubata łyżka posiekanej natki pietruszki – 1 łyżka oliwy + 1-2 łyżki do smarowania grzanek – 6 kromek chleba tostowego lub ciabatty PRZYGOTOWANIE: Ugotowaną fasolę wymieszajcie z pokrojonym w niedużą kostkę pomidorem, cebulą, natką pietruszki i 1 łyżką oliwy. ILOŚĆ: 6 grzanek SKŁADNIKI: – pół szklanki małej ugotowanej fasoli jaś (alternatywnie możecie użyć tej z puszki) – 1 duży pomidor lub 2 mniejsze – 1/3 posiekanej cebuli – 1 Jeśli lubicie takie dania zapraszam także do przepisów: – bruschetta z gruszką i kozim serem – bruschetta z pomidorami GRZANKI Z FASOLĄ PRZYGOTOWANIE: 15 minut + gotowanie fasoli Z chleba tostowego przygotujcie grzanki – posmarujcie je oliwą za pomocą kuchennego pędzla i wstawcie do piekarnika nagrzanego do 190 st C na 5-7 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/grzanki-z-fasola/