Filet z kurczaka owinięty plastrami parzonego boczku

Obiad
19.07.2016 9:49
Filet z kurczaka owinięty plastrami parzonego boczku

Podajemy z sałatką z ogórka i pomidora oraz ziemniaczkami*: Składniki: ogórek zielony 2 średnie pomidory jogurt naturalny 150 ml szczypta pieprzu, soli, czosnku granulowanego kilka ziemniaków szczypta bazylii oliwa Pomidory i ogórka kroimy w małe kostki, mieszamy z przyprawami oraz jogurtem naturalnym. Składniki: 2 filety z kurczaka 4 plastry boczku parzonego zioła prowansalskie szczypta soli oliwa Filety z kurczaka myjemy, owijamy boczkiem układamy na wysmarowanej tłuszczem blasze lub w naczyniu żaroodpornym. Kiedy będą miękkie odcedzamy wykładamy na patelnię z odrobiną oliwy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moje-pitraszenie.blogspot.com/2015/03/filet-z-kurczaka-owiniety-plastrami.html