rybne pulpeciki

Emilka
Obiad
29.04.2016 19:43
rybne pulpeciki

;) Składniki (na 7 porcji) pulpeciki: 1 wędzona makrela 0,5 kg dorsza (może być też inna ryba) koperek ( ile lubimy ;) ) 2 jajka bułka tarta sól, pieprz sos: 2 cukinie średnie 2 średnie cebule 1 prostokącik serka topionego śmietankowego sól, pieprz mascarpone mąka mielone mięso miód musztarda na słono naleśniki nutella obiad orzechy owoce pieczarki pieczywo pizza płatki owsiane polędwiczki pomarańcze pomidory przekąska pulpety racuchy ryba ser serek wiejski słodkie student szpinak śliwki śniadanie święta tort tortilla warzywa wegetarańskie wielkanoc wiosna z piekarnika zdrowe zupa piątek, 29 kwietnia 2016 Rybne pulpeciki Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Ryby najlepiej mielimy, dodajemy resztę składników i formujemy kulkeczki, mi wyszło ich ok 40. Cebulę kroimy w kosteczkę, i podsmażamy w garnku na maśle, dodajemy pokrojoną w półtalarki cukinię i podsmażamy jeszcze ok 3 minutki. Najlepiej podawać z kaszą ;) Etykiety babka banan burgery chleb ciastka ciasto czekolada deser drożdżówka feta glaaretka gulasz jabłka jabłko jogurt kakao kalafior kasza kiwi krakersy krem śmietankowy kurczak makaron maliny mandarynka.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://idecoswszamac.blogspot.com/2016/04/rybne-pulpeciki.html