Zielone masełko

Ewa
Śniadania
30.03.2016 19:48
Zielone masełko

Do zrobienia takiego masełka potrzebne nam będą: 200 gramów miękkiego masła, 4 łyżki oliwy z oliwek, 1 pęczek natki pietruszki, 1 pęczek koperku, 1 pęczek szczypiorku, 2 ząbki czosnku, sól, pieprz. Doskonale nadaje się do kanapek, np. takich z pomidorem i ogórkiem. Dziś mam dla Was bardzo prostą propozycję na wiosenne urozmaicenie jadłospisu. Masło jest o wiele zdrowszym smarowidłem od miksów i margaryn. Dodatek zielonych natek sprawi, że nasze masło nabierze dodatkowych witamin. Natki myjemy, odsączamy i kroimy (niekoniecznie bardzo drobno). Zamiast smarować chleb niezdrową margaryną, proponuję Wam zrobienie smakowego masła.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.satinn.pl/coolinarki/zielone-maselko/