Sałatkowy tort z tuńczykiem

Ewelina
Sałatki
20.03.2016 8:45
Sałatkowy tort z tuńczykiem

Układać kolejne warstwy sałatki. makaron cienka warstwa majonezu tuńczyk cienka warstwa majonezowego sosu chrzanowego groszek kukurydza cienka warstwa majonezu ogórki białka cienka warstwa majonezowego sosu chrzanowego żółtka Przygotowaną sałatkę z wierzchu przykryć folią spożywczą i włożyć na kilka godzin do lodówki by smaki się przegryzł. Składniki: - 100 g makaronu w kształcie ryżu - 1 puszka tuńczyka kawałki w sosie własnym - 0,5 puszki kukurydzy konserwowej - 0,5 puszki groszku konserwowego - 5 ogórków konserwowych - 2 jajka ugotowane na twardo - majonez kremowy Folwark - majonezowy sos chrzanowy Folwark Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie i ostudzić. Na płaski talerz na którym podamy sałatką ułożyć obręcz tortownicy o średnicy 18 cm.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://ala-piecze.blogspot.com/2016/03/saatkowy-tort-z-tunczykiem.html