Kruche babeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym

Anna
Desery
31.12.2015 16:49
Kruche babeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym

Potrzebne nam:- 200 g serka mascarpone- 100 g czekolady mlecznej- 80 g czekolady z nadzieniem migdałowo-pomarańczowym(użyłam jednej z testowanych przeze mnie czekolad z Biedronki. Jeśli nigdzie nie znajdziecie takiej czekolady, możecie zastąpić ją mleczną i dodać więcej soku z pomarańczy.- sok z połowy pomarańczy- 12 gotowych kruchych babeczek- różne posypki do ozdobyPrzygotowanie:Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Mascarpone miksujemy dodając po trochu sok z pomarańczy. Robione na szybko, byleby zdążyć dziś z przepisem dla Was.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://wposzukiwaniuinspiracji.blogspot.com/2015/12/babeczki-z-kremem-czekoladowo.html