Syrop imbirowy na jesienne przeziębienia i wzmocnienie odporności

Agata
Przetwory
30.09.2015 18:26
Syrop imbirowy na jesienne przeziębienia i wzmocnienie odporności

Możemy też pić syrop z letnią przegotowaną wodą, albo zjadać małe ilości syropu wymieszanego z odrobiną miodu na problemy z gardłem. Imbir jest nie tylko doskonały na przeziębienia (jest bogaty w substancje przeciwzapalne), ale także łagodzi migreny, ułatwia trawienie, łagodzi mdłości, polepszają krążenie krwi rozgrzewając organizm. Pijmy więc syrop imbirowy z herbatą dla rozgrzewki, ale pamiętamy, żeby nie dodawać go do wrzątku, tylko do lekko przestudzonego płynu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2015/09/syrop-imbirowy-na-jesienne.html