Wytrawne babeczki

Ewelina
Przekąski
23.08.2015 11:46
Wytrawne babeczki

Składniki: - 1 szkl mąki orkiszowej typ 650 Młyn Kopytowa - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - szczypta soli i pieprzu - 2 jajka - 125 ml oliwy z oliwek - 1 łyżeczka suszonego czosnku niedźwiedziego - 2 łyżki cebulki prażonej Ale-raj - 100 g serka feta W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz. Wbić jajka, wlać oliwę z oliwek i energicznie wymieszać na gładko. Po upieczeniu wyjąć z foremek i studzić na metalowej kratce.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://ala-piecze.blogspot.com/2015/08/wytrawne-babeczki.html
Ala piecze i gotuje

Ala piecze i gotuje

Ewelina