Pralinki mocno jagodowe

Dagmara
Desery
01.08.2015 20:37
Pralinki mocno jagodowe

Składniki na 16 pralinek: 100 g okrągłych biszkoptów 4 czubate łyżki jagód 100 g białej czekolady 3 płaskie łyżki gęstej śmietanki 36% Składniki na polewę: 150 g mlecznej czekolady czekoladowe serduszka lub wiórki kokosowe CZAS PRZYGOTOWANIA: 120 MIN POZIOM TRUDNOŚCI: ŚREDNI 1. Jagodowe kuleczki obtaczamy w czekoladzie, układamy na papierze do pieczenia i dekorujemy czekoladowymi serduszkami lub wiórkami kokosowymi. Biszkopty umieszczamy w malakserze i miksujemy na drobny proszek. Masę przekładamy do miseczki wstawiamy do lodówki na 60 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://my-culinaryart.blogspot.com/2015/07/pralinki-mocno-jagodowe.html