Mus truskawkowo-jabłkowy

Ewa
Desery
08.07.2015 9:38
Mus truskawkowo-jabłkowy

Do przygotowania naszego musu musimy tylko mieć: 2 duże jabłka, 1 ⁄ 2 kg truskawek, ⁄ kg truskawek, cukier, miód lub stewia. By szypułkowanie nam szybciej szło, można zastosować ten trick: No More Wasting Strawberries! Jabłka blendujemy na gładką masę. Jabłka myjemy, obieramy ze skórki, dzielimy na ćwiartki i pozbawiamy gniazd nasiennych. Wykładamy łyżką na wcześniej nałożoną warstwę jabłek w naszych szklankach. To idealne rozwiązanie, gdy nagle odwiedzą nas goście, a my w domu mamy jedynie owoce. Większą część musu nakładamy na dno szklanek lub pucharków. Na zdrowie! (Visited 466 times, 2 visits today) Truskawki wraz z cukrem blendujemy w osobnym naczyniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.satinn.pl/coolinarki/mus-truskawkowo-jablkowy/