Ryba w cytrynowej panierce z pieczarkami i serem

Ania -
Obiad
05.06.2015 7:41
Ryba w cytrynowej panierce z pieczarkami i serem

Ryby usmażyć na rumiano z obu stron (po ok 7 minut), następnie ułożyć na każdym kawałku plasterki pieczarek i ser żółty, nakryć patelnię na chwilę przykrywką żeby ser się roztopił. SKŁADNIKI (na 3-4 porcje) ok 50 dag filetów rybnych (u mnie tilapia) sól pieprz cytrynowy Rafex Panierka: mąka jajko bułka tarta (ok 3/4 szkl) 1 łyżka drobniutko startej skórki z cytryny Każdy kawałek ryby obtaczać kolejno w mące, następnie w jajku i na koniec w bułce tartej ze skórką cytrynową.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://ktougoscimoichgosci.blogspot.com/2015/06/ryba-w-cytrynowej-panierce-z.html