Ciasto z pianek Jo Jo

Dagmara
Ciasta
18.05.2015 12:23
Ciasto z pianek Jo Jo

Wylewamy na ciasteczkowy spód i wkładamy do lodówki na 1 godzinę. 3. Galaretkę przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu. czubata łyżeczka żelatyny Składniki na wierzch: 1 owocowa galaretka (u mnie owoce lasu) owoce (u mnie jagody) CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN + chłodzenie POZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY 1. Składniki na masę piankową: 70 g pianek JoJo 250 ml śmietanki 30% 100 ml mleka 2 łyżeczki cukru 1 Odstawiamy do ostygnięcia, a następnie wkładamy do lodówki na około 20 minut, aż masa zacznie tężeć. Podgrzewamy na małym ogniu przez około 15 minut, często mieszając, aż do rozpuszczenia pianek i żelatyny. Składniki na spód: 100 g herbatników, drobno pokruszonych 70 g roztopionego masła

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://my-culinaryart.blogspot.com/2015/05/ciasto-z-pianek-jojo.html