Raffaello z kaszy jaglanej

Mateusz
Ciasta
07.05.2015 18:55
Raffaello z kaszy jaglanej

Składniki: -> 120g kaszy jaglanej -> 1.5 szklanki wody -> 70g płatków migdałowych -> 200g wiórek kokosowych -> 3 łyżki miodu -> 3 łyżki oleju -> Sól -> 1.5 szklanki wody -> 70g płatków migdałowych -> 200g wiórek kokosowych -> 3 łyżki miodu -> 3 łyżki oleju -> Osobno prażymy wiórki kokosowe ( około 120-140g) a gdy będą już gotowe dodajemy miód i czekamy aż cały się rozpuści. Osobno prażymy wiórki kokosowe ( około 120-140g) a gdy będą już gotowe dodajemy miód i czekamy aż cały się rozpuści. Nadal pozostajemy w domowych klimatach tylko, że teraz prezentujemy zamiennik znanego Raffaello w wersji zarówno dla ludzi na diecie redukcyjnej oraz bezglutenowej! Gdy spadnie trochę temperatura formujemy kulki i obtaczamy w pozostałych wiórkach. Gdy spadnie trochę temperatura formujemy kulki i obtaczamy w pozostałych wiórkach. Do miski z migdałami wsypujemy kaszę oraz gorące wiórki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jedzzdrowozyjzdrowofb.blogspot.com/2015/04/jaglane-kulki-rafaello.html