Zawijana przekąska z rybką

Kasia
Przekąski
22.11.2023 14:11
Zawijana przekąska z rybką

Pyszna rybka, inaczej, na przekąskę, z pieczarkami i fetą. Idealna na imprezę czy wigilię. Może być na ciepło i na zimno...Polecam Składniki: 35-40 dag pstrąga tęczowego lub łososia 1 op. ciasta francuskiego 30 dag pieczarek garść młodego szpinaku 100 g serka typu feta 1 ząbek czosnku 1 łyżka oleju i 1 łyżka masła 1 jajko, sezam, sól i pieprz Przygotowanie: Pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach, podsmażamy na 1 łyżce oleju i masła, do podsmażonych pieczarek dodaję ząbek czosnku i młody szpinak, doprawiam solą i pieprzem i przesmażam tylko chwilę aż szpinak straci objętość, studzimy. Teraz rybka, sprawdźcie dłonią …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.swojskiejedzonko.com/2023/11/zawijana-przekaska-z-rybka.html