Koniec związku Kasi Warnke i Piotra Stramowskiego! Jest oświadczenie

Agnieszka
12.10.2022 8:35
Koniec związku Kasi Warnke i Piotra Stramowskiego! Jest oświadczenie źródło okładki: https://www.instagram.com/p/CelT56to7OK/

Jedna z popularniejszych par polskiego show biznesu postanowiła się rozstać. Mowa o Kasi Warnke i Piotrze Stramowskim, którzy wydali w tej sprawie publiczne oświadczenie.

Koniec związku Piotra Stramowskiego i Katarzyny Warnke

Katarzyna Warnke i Piotr Stramowski poznali się na planie filmu „W spirali”, w którym grali małżeństwo w kryzysie. Ich znajomość zaczęła się już 10 lat temu. W tamtym momencie byli porównywani nawet do Brada Pitta i Angeliny Jolie, którzy także poznali się na planie filmowym.

W 2016 roku para wzięła ślub, w 2019 roku doczekała się córki, która w obecnej sytuacji jest, jak wskazują, dla nich priorytetem.

Plotki o tym, że w związku pary nie układa się najlepiej, pojawiały się już od jakiegoś czasu. Pytana o to przez portale plotkarskie Kasia Warnke jednak stanowczo temu zaprzeczała, nie chcąc rozmawiać o swoich prywatnych sprawach.

11 października, czyli zaledwie kilka godzin przed ogłoszeniem rozstania para pojawiła się na imprezie Party Fashion Night. Do zdjęć na ściankach pozowali jednak osobno.

Oświadczenie aktorów

Kilka godzin po imprezie na obojga profilach społecznościowych pojawiło się oświadczenie potwierdzające ich rozstanie.

W oświadczeniu podkreślono, że koniec związku był ich wspólną decyzją, priorytetem jest ich córka, a to oświadczenie jest jedynym komentarzem w tej sprawie.

“Z przykrością pragniemy poinformować, że wspólnie podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Była to decyzja trudna, lecz konieczna, aby każdy z nas mógł na nowo budować swoje życie. W trosce o dobro naszej Córki, która jest dla nas najwyższym priorytetem, prosimy o poszanowanie naszej prywatności. Jednocześnie informujemy, że jest to nasz jedyny komentarz w tej sprawie.  - czytamy na profilu Katarzyny Warnke.