Udka po chińsku

Beata
Obiad
16.12.2021 10:07
Udka po chińsku

Udka po chińsku Mięso, które rozpływa się w ustach. Tak przygotowane, jest idealne na każdą okazję. Odkąd zrobiłam tak przygotowane udka, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są idealne. Próbowałam wielu przepisów na udka i żaden z nich nie sprostał moim oczekiwaniom, jak ten przepis. Spróbuj i przekonaj się sam. 60 minut czas przygotowania 5 porcji Składniki: ·5 udek z kurczaka ·3 ząbki czosnku ·1 cebula ·1 opakowanie warzyw chińskich ·1 łyżeczka octu ryżowego ·3 łyżki sosu sojowego ciemnego ·3 łyżki sosu sojowego jasnego ·1 łyżka miodu ·1 łyżka skrobi ziemniaczanej ·Szczypta chili ·Sól ·1 łyżka przyprawy do kurczaka Sposób …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/12/udka-po-chinsku.html
Kulinarna Chwila

Kulinarna Chwila

Beata

facebook