Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dabrowską ® domowe sposoby

Agata
Przetwory
13.08.2021 8:52
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dabrowską ® domowe sposoby

Właśnie na naszym rynku wydawniczym pojawiła się najnowsza książka autorstwa Beaty Anny Dąbrowskiej pod tytułem "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby". Bardzo mnie cieszy, że tym razem powstała pozycja, która opowiada o kiszeniu i fermentacji, bo to chyba najzdrowsza forma konserwowania i przetwarzania warzyw i owoców. Naturalny sposób polegający na fermentacji nie pozbawia produktów ich wartości odżywczych, a kiszone warzywa wspaniale smakują i idealnie uzupełniają nasza dietę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2021/08/kiszenie-i-fermentacja-z-dr-ewa.html