PASTA Z TUŃCZYKA I RICOTTY

Ania
Śniadania
06.05.2021 9:45
PASTA Z TUŃCZYKA I RICOTTY

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia – mawiają niektórzy. Ale jest też najtrudniejszym do zaplanowania! – dodają inni. Jeśli o poranku szukacie zdrowego białka, dobrym wyborem będzie PASTA Z TUŃCZYKA I RICOTTY. Doskonale sprawdzi się rozsmarowana na kromce świeżego chleba, podana z krakersami lub grissini. Idealna na śniadanie, drugie śniadanie i na kolację. Składniki: 1 puszka tuńczyka w oleju 170 g 125g ricotty 75 g gęstego jogurtu naturalnego (greckiego) ½ małej czerwonej cebuli ½ soku z limonki posiekany szczypiorek sól himalajska pieprz odcedzamy z oleju i łączymy w misce z pokrojoną drobno cebulą, szczypiorkiem i sokiem z limonki. Doprawiamy solą i …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://cookmagazine.pl/pasta-z-tunczyka/

COOKMAGAZINE

Ania