Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą

kardamonovy
Śniadania
24.10.2018 10:27
Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą

Pomidorowa pasta z makreli Pasta z makreli z marynowaną chili i szczypiorkiem Pasta z makreli z suszonymi pomidorami Pasta z wędzonej makreli i ogórka kiszonego Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem Pasta jajeczna z chrzanem Pasta jajeczna z ziołami Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami Pasta z makreli i serka wiejskiego Składniki: 1 wędzona makrela 4 jajka ugotowane na twardo mały pęczek natki pietruszki mały pęczek koperku pół opakowania sera feta 1 ząbek czosnku 3 łyżki jogurtu naturalnego sól pieprz Z makreli pozbywamy się skóry i wszystkich ości, przebrane mięso wrzucamy do miski. Podobne przepisy: Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą Pasta z makreli i jajek Dodajemy do niej pokrojone w drobną kostkę jajka, poszatkowane zioła, rozdrobniony ząbek czosnku, pokruszoną fetę i jogurt.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kardamonowy.pl/pasta-z-makrela-jajkami-ziolami-i-feta/