Indyk z fenkułem

Beata
Obiad
27.09.2018 17:36
Indyk z fenkułem

Jeżeli przygotowaliście coś z moich przepisów to proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach. 500 g piersi z indyka 1 fenkuł (koper włoski) 1 cebula 1 puszka pomidorów 1/2 puszki wody 2 łyżki sosu sojowego 1 żółta papryka 1 łyżeczka miodu 2 łyżki masła klarowanego Dodać cebulę pokrojoną w piórka, fenkuła pokrojonego w piórka i wszystko razem smażyć około 3 minut. Dodać sos sojowy, paprykę pokrojoną w paseczki i dusić pod przykryciem na małym ogniu aż warzywa będą miękkie. Pierś z indyka pokroić w plastry, oprószyć solą i pieprzem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2018/09/indyk-z-fenkuem.html