Surówka z czerwonej kapusty

Karol
Sałatki
21.05.2018 11:08
Surówka z czerwonej kapusty

Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Surówka z czerwonej kapusty wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Mieszkając na śląsku próbowałem się przyzwyczaić do takiej na ciepło z cebulą i boczkiem i powiem szczerze, próbowałem to dobre określenie. Potrzebne składniki - ćwiartka dużej główki czerwonej kapusty - 1 ogórek kiszony - 1 jabłko - 1 mała cebula - 1 łyżka soku z cytryny - cukier (sól, pieprz do smaku) Jeśli chcesz poznać to urządzenie zapraszam na stronę, na której znajdziesz więcej informacji na ten temat: Nie pomyliłem się i włączam na nowo surówkę z czerwonej kapusty do jadłospisu. Z rezerwą zatem podszedłem do pomysłu robienia na obiad takiej właśnie surówki, jednak pomagając Kasi trzeć składniki, (która jest pomysłodawczynią przepisu) Oczywiście przepisy są opisane tak by przygotować je bez korzystania z tego sprzętu, jednak ja nie lubię się męczyć, a on ułatwia mi pracę w kuchni. Jak wykonać przepis na - Surówka z czerwonej kapusty

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty/