SAJGONKI RYŻOWE Z KREWETKAMI I WARZYWAMI

Joanna
Przekąski
13.04.2018 5:54
SAJGONKI RYŻOWE Z KREWETKAMI I WARZYWAMI

Rzodkiewka Starta marchewka Świeża kolendra + Krewetki + Czosnek + Marynowany imbir + Masło lub olej + Papier ryżowy - Na maśle z dodatkiem czosnku podsmażamy krewetki, dodajemy marynowany imbir i lekko solimy; - Kapustę czerwoną i rzodkiewkę kroimy; W misce mieszamy kapustę, rzodkiewkę, marchewkę z mix-em sałat; - Papier ryżowy sączymy w gorącej wodzie; na płaskiej powierzchni nakładamy rozmoczony papier – nakładamy sałatę, krewetki i gałązkę świeżej kolendry – zawijamy; - Możemy serwować z sosem orzechowym; Sos Orzechowy Masło orzechowe Chili Miód Odrobina wody Sól lub sos sojowy Składniki dodajemy w proporcjach według własnego upodobania. Przekąska jest zdrowa zawiera startą marchewkę, posiatkowaną kapustę czerwoną i sałatę z dodatkiem rzodkiewki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://harmoniacialaiumyslu.wordpress.com/2018/04/13/sajgonki-z-krewetkami-i-warzywami/