Pasztet mięsny ze śliwkami

Agata
Przekąski
28.03.2018 16:19
Pasztet mięsny ze śliwkami

Wielkanoc bez pasztetu, to jak Wigilia bez pierogów z kapustą i grzybami, przynajmniej tak jest u nas w domu. Powiecie, że przygotowanie takiego pasztetu tu pracochłonna spawa, tak, zgadzam się z Wami, ale jest na to sposób :). Ja z reguły za jednym zamachem piekę pasztety z dwóch porcji, a potem je po prostu zamrażam. Wystarczy jeszcze tylko zrobić sos tatarski, chrzan lub ćwikłę i domowy pasztet mięsny ze śliwkami ląduje na świątecznym stole.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/03/pasztet-miesny-ze-sliwkami.html
Kulinarne przygody Gatity

Kulinarne przygody Gatity

Agata

facebook

instagram