PIZZA NA WŁOSKIM CIEŚCIE Z WĘDZONYMI PIECZARKAMI I RUKOLĄ

Paulina
Obiad
18.03.2018 14:22
PIZZA NA WŁOSKIM CIEŚCIE Z WĘDZONYMI PIECZARKAMI I RUKOLĄ

15 sztuk pieczarek ser żółty Gouda koncentrat pomidorowy rukola oliwa z oliwek (najlepiej aromatyzowana suszonymi pomidorami) przyprawy (wędzona papryka, papryka słodka, zioła prowansalskie, curry, sól, pieprz, maggi, gałka muszkatołowa) PRZYGOTOWANIE: Gotowe ciasto ułożyć na blaszce (najlepiej uformować dłońmi), posmarować sosem pomidorowym, ułożyć pieczarki (serem posypać pod koniec pieczenia aby był delikatnie roztopiony).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tomismaakuje.blogspot.com/2018/03/pizza-na-woskim-ciescie-z-wedzonymi.html