Tatar wołowy klasyczny

Karol
Przekąski
04.01.2018 14:25
Tatar wołowy klasyczny

Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Tatar wołowy wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Łącznie: 30 min. Tatar wołowy Potrzebne składniki 400 g mięsa wołowego (polędwica, udziec albo rostbef) 4 żółtka jaj 2 cebule grzyby marynowane 2 ogórki konserwowe duże kilka kropel przyprawy typu maggi 2 łyżki oleju 4 łyżki wody sól (pieprz) Teraz już w kuchni raczej tylko domowej popularne w takiej formie ze względu na jajko surowe, którego lokale się boją. Wodę mieszamy z maggi, solą i pieprzem do smaku i dodajemy do mięsa i dokładnie wyrabiamy ręką na jednolitą masę. Gościło, pamiętam zawsze na stołach na przyjęciach czy weselach. Cebulę, grzybki i ogórka kroimy w drobną kostkę i układamy na około mięsa.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/tatar-wolowy-klasyczny/