Sałatka z warzyw korzeniowych z musem z makreli wędzonej

Bogumiła
Śniadania
03.01.2018 14:20
Sałatka z warzyw korzeniowych z musem z makreli wędzonej

Sałatka z warzyw korzeniowych Składniki: pół makreli wędzonej 250 g tłustego twarogu 2 łyżki śmietany 18% 1 pęczek włoszczyzny 2 łyżki oleju np. rzepakowego 2 ząbki czosnku 100 g Kiełków fasoli lub np. soi Sok z połowy cytryny Sól, pieprz Przygotowanie: Sałatkę podaj na talerzu z musem z makreli. Sałatka z warzyw korzeniowych bez wątpienia idealnie nadaję się na Wasz wielkanocny stół. Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi przepisami zapraszam na Instagram i Facebook. Przychodzę dzisiaj do Was z pyszną sałatką z warzyw korzeniowych. Podsmaż warzywa na średnim ogniu, około 5 minut aż będą miękkie. Następnie na tej samej patelni podsmaż jeszcze kiełki i ozdób nimi talerz.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kuron.com.pl/przepisy/salatka-z-warzyw-korzeniowych-z-musem-z-makreli-wedzonej/